Waarom iedereen een traagschuim kussen zou moeten overwegen - iPillow

Veel mensen slapen slecht, hebben een slechte houding en worden ’s ochtends met pijntjes wakker en voelen zich moe en totaal niet uitgerust.

Wellicht heb jij hier ook last van, anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen. Besef even het volgende: wanneer je 8 uur per dag in bed ligt, dan spendeer je dus een derde van je volledige leven in bed.

Net zoveel tijd als op je werk en (ik hoop voor je) minder tijd dan in de auto. Je vindt een goede, comfortabele auto en een goede bureaustoel erg belangrijk en hier investeer je in.Terwijl we helaas zien dat veel mensen niet investeren in hun nachtrust, laat staan in een goed kussen of een comfortabel matras.

Erg zonde. Je hebt één lichaam waar je je hele leven mee moet doen en als je slecht slaapt kan dit nare bijwerkingen hebben gedurende de dag.

Onderschat het belang van een goede nachtrust dus zeker niet. Dit zou zelfs een prioriteit moeten zijn. Het minste wat je voor je lichaam zou kunnen doen is investeren in een goed kussen. Sterker nog, je bent hiertoe verplicht.

Maar goed, welk kussen is geschikt voor jou? Een kussen van traagschuim is de perfecte uitkomst voor jou.

Traagschuim vormt zich door de warmte en druk naar de contouren van je hoofd en nek zodat je dé perfecte houding hebt tijdens je slaap. Zeg maar vaarwel tegen pijntjes en klachten.

Daarnaast werkt een traagschuim kussen drukverlagend op je huid en spieren.

Omdat een traagschuim kussen zicht vormt naar het lichaam is dit kussen geschikt voor iedereen. Het maakt ook niet uit op welke positie je slaapt. Sterker nog, het is geschikt voor mensen die meerdere slaaphoudingen aannemen.

De waardering van www.ipillow.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 133 reviews.
0
Bijna van jou