Over ons - iPillow

Een goede nachtrust.
Bereikbaar voor iedereen

Wie zijn wij

Een jong, uitgerust team met een passie voor goede slaap. Wij hebben ons in 2019 verenigd met slechts één doel: wij willen een goede nachtrust voor iedereen bereikbaar maken. Een kussen kopen is nogal een ding, dat weten wij. Er zijn zoveel verschillende soorten en aanbieders op de markt. En dan heb je ook nog je eigen wensen, eisen en verschillende slaapposities. Waar moet je beginnen? Wij ontwikkelden de iPillow slaapkussens. Hier stopt je zoektocht en beginnen jouw heerlijke nachten.

De kussens van iPillow zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor ieder lichaamstype en alle slaapposities. iPillow biedt de perfecte ondersteuning en neemt pijnklachten door een verkeerde slaaphouding weg. Wij bieden slaapcomfort. Voortaan kom jij ’s nachts tot rust en word je ’s morgens fit wakker.

 

Ons doel

Ons doel

Kwaliteit van leven wordt mede bepaalt door je nachtrust. Door een goede nachtrust herstel je fysiek, maar ook mentaal. iPillow heeft als doel om een goede nachtrust voor iedereen bereikbaar te maken. Want goed slapen betekent dat je je overdag energieker en gelukkiger voelt.

 

Pssst.. Slaap lekker!

ipillow

Contactgegevens:

iPillow BV.
Energieweg 5B
5527 AH Hapert
KVK: 74631527
BTW nr: NL859974741B01

 

De waardering van www.ipillow.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 133 reviews.
0
Bijna van jou