Moeite met slapen? Zet dit dan zo snel mogelijk in je slaapkamer - iPillow

Slapeloosheid is een slaapstoornis waarbij je slecht kunt slapen en hierdoor overdag functioneringsklachten hebt. Het kan enorm vervelend zijn en je dagelijks leven flink in de war schoppen. Gelukkig kun je er heel veel aan doen!

MET DIT IN DE SLAAPKAMER KUN JIJ WEER LEKKER SLAPEN!

Slapeloosheid is een slaapstoornis waarbij je slecht kunt slapen en hierdoor overdag functioneringsklachten hebt. Het kan enorm vervelend zijn en je dagelijks leven flink in de war schoppen. Gelukkig kun je er heel veel aan doen!

Er zijn drie vormen van slapeloosheid; je kunt moeilijk in slaap vallen, je wordt ‘s nachts meerdere keren wakker of je wordt altijd veel te vroeg wakker. Dit kan je leven flink verstoren; slapeloosheid kan de oorzaak zijn van vermoeidheid, concentratieproblemen, geheugenproblemen, lusteloosheid en prikkelbaarheid.
De oorzaak van slapeloosheid is vaak moeilijk te achterhalen; het kan veroorzaakt worden door psychische aandoeningen zoals een depressie of stress, door lichamelijke aandoeningen zoals jeuk of pijn, hormonale aandoeningen of alcoholgebruik.

Het is helaas lastig te behandelen, maar er bestaat wel één ding dat je kunt doen om je slaapritme te bevorderen en dat is één van deze vijf planten in je kamer zetten!

1. De jasmijnplant; deze ruikt niet alleen heerlijk maar wordt ook al tijden gebruikt om beter te slapen. Jasmijn vermindert angst en piekeren en leidt zo tot een betere slaapkwaliteit.

2. Lavendel: deze staat al decennialang bekend om zijn rustgevende eigenschappen. Lavendelgeur ontspant bij menstruatiepijnen, verlaagt de hartslag en het stressniveau en helpt zo bij een betere slaapkwaliteit.

3. Aloë vera: deze plant staat bekend als luchtzuiveraar; het geeft zuurstof af en neemt koolstofdioxide op. De plant zorgt voor een meer ontspannen slaap.

4. Sansevieria: deze plant zuivert net als aloë vera de lucht en filtert nare gifstoffen. Hierdoor zul je een meer ontspannen slaap hebben.

5. Klimop: deze plant zal zorgen voor een betere nachtrust doordat hij de lucht zuivert en zelfs schimmels neutraliseert. De klimop plant filtert giftige stoffen en ruilt deze in met schone zuurstof. Ook vermindert de plant schimmels in de slaapkamer.

De waardering van www.ipillow.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 133 reviews.
0
Bijna van jou